Aanmelden

Strategy

Aanmelden

Voor huisartsen:

Aanmelden of patiëntoverleg vooraf kan eenvoudig via Zorgdomein, we zijn te vinden in het adresboek onder Nuhoff-psychotherapie.nl. Voor overleg over individuele cliënten kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur bellen met 06-46093256.

Let op: in verband met het Corona-virus accepteren we op dit moment geen papieren verwijsbrieven.

Voor cliënten:

Vul het aanmeldformulier in en stuur dit op naar Nuhoff Psychotherapie, in verband met het Corona-virus accepteren wij voorlopig alleen digitale aanmeldformulieren. U kunt deze via Zivver.nl (gratis account volstaat) versturen naar aanmelden@nuhoff-psychotherapie.nl. De therapeut neemt hierna contact op om de eerste afspraak te plannen, dit kan enige tijd duren. Voor navragen van de status kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur contact opnemen via 06-46093256. 

> Cliënten tot 18 jaar kunnen direct worden aangemeld door de verwijzer. Door het grote aantal aanmeldingen accepteren we tijdelijk geen nieuwe aanmeldingen, verwijzers kunnen op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur bellen met 06-46093256 voor overleg. <

We zullen dan bespreken of wij jouw hulpvraag kunnen beantwoorden en of jij, of je kind, bij ons aan het juiste adres is. Mocht dit niet zo zijn, dan denken we graag met je mee waar je wel terecht zou kunnen. Vervolgens is het noodzakelijk om via de huisarts of het CJG een verwijsbrief te vragen. De huisarts kan deze via Zorgdomein aan ons mailen.

Tijdens het intakegesprek worden de klachten van jou of je kind zo goed mogelijk in kaart gebracht. Ook geven wij je meer uitleg over onze werkwijze en de praktische zaken. Aan het einde van het intakegesprek (duur: gemiddeld 60 minuten) doen wij je een globaal voorstel. Dat kan zijn: verder onderzoek om de klachten beter te begrijpen, maar het kan ook zijn dat we gelijk een behandelvoorstel kunnen doen. Uiteraard mag je daar gerust nog even over nadenken. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat je een ‘klik’ ervaart met de therapeut. Je prettig en vertrouwd voelen in het contact is namelijk van grote invloed op het uiteindelijke resultaat van de behandeling.

Na de intake en het eventuele onderzoek, stellen we in overleg met jou een behandelplan op. In dit plan staan de doelen die we samen hebben opgesteld, de manier hoe we die doelen willen bereiken (zie behandelmethoden) en de verwachte duur van de behandeling.

Deze doelen zullen regelmatig geëvalueerd worden samen met jou en/of je kind.

Wilt u eerst de wachttijden hieronder controleren en eventueel hierover afstemmen? Dat kan via aanmelden@nuhoff-psychotherapie.nl of met Vincent (06-46093256).

Our Story

Wachttijden

De actuele wachttijden voor een intakegesprek zijn:

> Door het grote aantal aanmeldingen accepteren wij tijdelijk geen nieuwe aanmeldingen. <

Alleen jeugd:

Arga Kramer: Neemt weer cliënten aan in juni

Rob Oling: Neemt weer cliënten aan in juni

Roelie van den Hoogen: Neemt weer cliënten aan in juni

Danielle Bogaart: Neemt weer cliënten aan in juni

Isa Wijk: Neemt weer cliënten aan in juni

Jan Hein van Huizen: Neemt weer cliënten aan in juni

Nina Draaisma: Neemt momenteel geen cliënten aan

Willemiek Kooijman: Neemt momenteel geen cliënten aan

Jeugd en (jong)volwassenen:

Miguel Beira: Neemt weer cliënten aan in juni

Anouck Citroen: Neemt weer cliënten aan in juni

Cathelijne Vomberg: Neemt weer cliënten aan in juni

Ineke Hegener: Neemt weer cliënten aan in juni

Inge Berg-Andersen: Neemt weer cliënten aan in juni

Julie Stoter: Neemt weer cliënten aan in juni

Karin Ekhart: Neemt weer cliënten aan in juni

Petra Buijs: Neemt weer cliënten aan in juni

Nicole Sybrandi: Neemt weer cliënten aan in juni

Peggy van der Putten: Neemt momenteel geen cliënten aan

Charlotte Nuhoff: Neemt momenteel geen cliënten aan

Er is geen wachttijd tussen de intake en de start van de behandeling.