Aanmelden

Strategy

Aanmelden

Voor huisartsen:

Aanmelden of patiëntoverleg vooraf kan eenvoudig via Zorgdomein, we zijn te vinden onder Nuhoff-psychotherapie.nl

Voor cliënten:

Vul het aanmeldformulier in en stuur dit op naar Nuhoff Psychotherapie, Rijksstraatweg 249, 2024 DG Haarlem. Na ontvangst van het aanmeldformulier nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op. We zullen dan bespreken of wij jouw hulpvraag kunnen beantwoorden en of jij, of je kind, bij ons aan het juiste adres is. Mocht dit niet zo zijn, dan denken we graag met je mee waar je wel terecht zou kunnen. Vervolgens is het noodzakelijk om via de huisarts of het CJG een verwijsbrief te vragen. De huisarts kan deze via Zorgdomein aan ons mailen of je neemt de verwijsbrief mee naar het eerste intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek worden de klachten van jou of je kind zo goed mogelijk in kaart gebracht. Ook geven wij je meer uitleg over onze werkwijze en de praktische zaken. Aan het einde van het intakegesprek (duur: gemiddeld 60 minuten) doen wij je een globaal voorstel. Dat kan zijn: verder onderzoek om de klachten beter te begrijpen, maar het kan ook zijn dat we gelijk een behandelvoorstel kunnen doen. Uiteraard mag je daar gerust nog even over nadenken. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat je een ‘klik’ ervaart met de therapeut. Je prettig en vertrouwd voelen in het contact is namelijk van grote invloed op het uiteindelijke resultaat van de behandeling.

Na de intake en het eventuele onderzoek, stellen we in overleg met jou een behandelplan op. In dit plan staan de doelen die we samen hebben opgesteld, de manier hoe we die doelen willen bereiken (zie behandelmethoden) en de verwachte duur van de behandeling.

Deze doelen zullen regelmatig geëvalueerd worden samen met jou en/of je kind.

Wilt u eerst de wachttijden hieronder controleren en eventueel hierover afstemmen? Dat kan via aanmelden@nuhoff-psychotherapie.nl of met Vincent (06-46093256).

Our Story

Wachttijden

De actuele wachttijden voor een intakegesprek zijn:

Julie Stoter: Neemt weer clienten aan in november

Rob Oling: Neemt weer clienten aan in oktober

Nicole Sybrandi: Neemt weer clienten aan in januari

Jan Hein van Huizen: Neemt weer clienten aan in januari (alleen 18-, geen volwassenen)

Peggy van der Putten: Neemt momenteel geen nieuwe clienten aan

Charlotte Nuhoff: Neemt momenteel geen nieuwe clienten aan

Er is geen wachttijd tussen de intake en de start van de behandeling.