Inge Berg-Andersen

Inge Berg-Andersen

Als GZ-psycholoog werk ik met name met kinderen en jongeren en richt ik me op het in kaart brengen van wat er aan de hand is (diagnostiek) en op de behandeling van klachten als somberheid, angst en moeite met het adequaat uiten van emoties.

Hiernaast bied ik begeleiding aan ouders en leerkrachten. Bij de praktijk van Universiteit Leiden (LUBEC) heb ik ruime ervaring opgedaan met het vaststellen en behandelen van o.a. autisme, AD(H)D, angst- en stemmingsstoornissen en het geven van ouderbegeleiding.

Naast mijn werk als GZ-psycholoog ben ik actief als vrijwilligster voor een ‘goed doel’ dat zich richt op hulpbehoevende kinderen in Nederland en in het buitenland. Met mijn man heb ik twee (bijna) volwassen kinderen. Ik hou van sporten in de buitenlucht, yoga en reizen en ben blij met de switch van het bedrijfsleven naar de zorgsector die ik zo’n 10 jaar geleden heb ingezet.