Fébe van der Meeren

Fébe van der Meeren

Als orthopedagoog in opleiding tot psychotherapeut houd ik mij bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en (jong-)volwassenen waarin het gezinssysteem ook vaak wordt meegenomen.

Na het afronden van mijn studie Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht heb ik in verschillende settings gewerkt. Van crisisbeoordeling en pleegzorg tot individuele en gezinsbehandeling binnen de specialistische jeugdhulp.

Als het alleen even niet meer lukt, kijken we samen naar hoe het wel weer gaat lukken.

In mijn behandeling vind ik het belangrijk om, naast de klachten, vooral ook te kijken naar de krachten. Samen onderzoeken we een vorm van behandeling die het beste bij jou past. Ik maak onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, speltherapie, lichaamsgerichte therapie, schrijftherapie en een combinatie daarvan. Zowel in de individuele als in de (ambulante) gezinsbegeleiding bekijk ik jouw/jullie hulpvraag op maat.

Ik sta voor openheid en transparantie. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en weet wat je kan verwachten. Samen komen we verder!