Arga Kramer

Arga Kramer

Samen kom je verder. Soms is er iets dat je niet meer alleen op kunt lossen, iets waarin je vastloopt. Je hebt bijvoorbeeld last van nare herinneringen, angsten, somberheid, verdriet, boosheid, moeite met omgaan met leeftijdsgenoten, ruzies in het gezin, slechte schoolprestaties, concentratieproblemen of lichamelijke klachten zoals buikpijn. Samen kijken we naar waar dit vandaan komt, wat er al helpt, wat er nog niet helpt en wat er nodig is om zelf weer verder te kunnen. 

In mijn behandelingen maak ik gebruik van EMDR, cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie en oplossingsgerichte therapie. Ik maak regelmatig gebruik van tekeningen, verhalen, spel en oefeningen. Ook kan het gaan om gesprekken met meerdere gezinsleden, het netwerk of met mensen van de school. 

In de afgelopen 20 jaar heb ik een brede ervaring opgebouwd in handelingsgerichte diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren en begeleiding van ouders en leerkrachten. Ik kan hulp bieden aan (ouders van) peuters tot jong volwassenen. De laatste jaren ben ik mij gaan specialiseren in emotieregulatie, hechting en trauma. Naast mijn werk bij Nuhoff psychotherapie, werk ik als post-master docent bij De Jeugdzorgacademie en ben supervisor voor collega’s in opleiding. Ik woon in Amsterdam met mijn partner, twee zoons en mijn hond. In mijn vrije tijd hou ik van tuinieren, lezen en hardlopen.