Cathelijne Vomberg

Mijn naam is Cathelijne Vomberg en ik ben GZ-psycholoog bij Nuhoff Psychotherapie. 

Bij mij kom je voor: 
In de praktijk zie ik met name pubers, adolescenten en jongvolwassenen met veel verschillende soorten klachten, zoals somberheid, angsten, dwang, trauma, AD(H)D, emotie-regulatieproblemen en autismespectrumstoornissen. In mijn behandeling maak ik gebruik van verschillende methoden en technieken, waaronder cognitieve gedragstherapie, EMDR en oplossingsgerichte therapie. Afhankelijk van wat er aan de hand is en wat nodig is, uiteraard in overleg met jou, zijn de afspraken individueel, samen met je ouder(s), het hele gezin of met iemand die belangrijk voor je is. Ook kan het voorkomen dat de gesprekken alleen met jouw ouder(s) zijn.

Waar ik voor sta:
 
In mijn behandeling staat een goede werkrelatie altijd voorop, waarbij een veilige ongedwongen sfeer, vertrouwen, transparantie, openheid en zeker ook humor, voor mij belangrijke factoren zijn. Graag bied ik je een fijne plek aan, waar jij jouw verhaal kan doen.  Bij navraag onder cliënten wordt hieraan toegevoegd dat ik aardig en toegewijd ben en zeker niet zweverig. 

Opleiding en werkervaring: 
Na mijn studie klinische ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest bij Levvel (voorheen de Bascule), een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie in Amsterdam. Na het afronden van mijn GZ-opleiding, eveneens bij Levvel, ben ik sinds 2015 Gezondheidszorgpsycholoog en BIG geregistreerd. Na mijn GZ-opleiding heb ik als Jeugdpsycholoog gewerkt bij het Ouder- en Kindteam in Bos en Lommer in Amsterdam. Inmiddels werk ik vanaf maart 2019 met veel plezier bij Nuhoff Psychotherapie.