Cathelijne Vomberg

Cathelijne Vomberg

Ik werk als gz-psycholoog bij Nuhoff Psychotherapie. In de praktijk zie ik met name pubers, adolescenten en jongvolwassenen met veel verschillende soorten klachten, zoals somberheid, angsten, dwang, trauma, ad(h)d, emotie-regulatieproblemen en autismespectrumstoornissen. In mijn behandeling maak ik gebruik van verschillende methoden en technieken, waaronder cognitieve gedragstherapie, EMDR en oplossingsgerichte therapie. Afhankelijk van wat er aan de hand is en wat nodig is, uiteraard in overleg met jou, zijn de afspraken individueel, samen met je ouder(s), het hele gezin of met iemand anders die belangrijk voor je is. Ook kan het voorkomen dat de gesprekken alleen met jouw ouder(s) zijn.

In mijn behandeling staat een goede werkrelatie altijd voorop. Een veilige ongedwongen sfeer, vertrouwen, transparantie, openheid en zeker ook humor zijn voor mij belangrijke factoren. Graag bied ik je een fijne plek aan, waar jij jouw verhaal kunt doen. Bij navraag onder cliënten wordt hieraan toegevoegd dat ik aardig en toegewijd ben en zeker niet zweverig.

 Na mijn studie klinische ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik bijna 10 jaar bij Levvel (voorheen de Bascule) gewerkt, een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie in Amsterdam. Na het afronden van mijn gz-opleiding, ben ik sinds 2015 gezondheidszorgpsycholoog en BIG geregistreerd. Na mijn gz-opleiding heb ik als jeugdpsycholoog gewerkt bij het Ouder- en Kindteam in Bos en Lommer in Amsterdam. Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Nuhoff Psychotherapie.