Rob Oling

Rob Oling

Als psycholoog in opleiding tot psychotherapeut werk ik met kinderen, jongeren en (jong-) volwassenen. Dit doe ik graag met humor. Mijn doel is om je weer zo snel en effectief mogelijk op de been te krijgen en ook te houden. Dit betekent dat we op basis van wetenschappelijk onderbouwde methodes samen aan de slag gaan. Altijd met ruimte voor maatwerk, creativiteit en flexibiliteit.

Na mijn dubbele studie psychologie (Klinisch en Kind & Jeugd) aan de VU Amsterdam, heb ik jarenlang in verschillende settings gewerkt. Binnen de (s)ggz (Triversum, een kleine praktijk) en de jeugdzorg (Bureau Jeugdzorg, CJG), met als primaire doelgroep (pre-)pubers en jongvolwassenen. In mijn vervolgopleidingen en specialisaties tot kinder- en jeugdpsycholoog, gz-psycholoog en psychotherapeut kind en jeugd, heb ik mij onder andere gericht op cognitief gedragstherapeutische behandelingen, EMDR/traumabehandeling, autisme, angst, trauma en mishandeling-/misbruikgerelateerde problemen. Ik heb een langere periode als zelfstandige gewerkt en op dit moment ben ik voltijd in dienst bij Nuhoff Psychotherapie.

Al deze dingen maken dat ik intussen van diverse markten thuis ben en laagdrempelig kan aansluiten bij allerhande vragen en leeftijdsgroepen, zowel van pubers als van de ouders van pubers. Zeker aangezien er bij mij thuis ook drie kinderen/pubers rondhangen.