Peggy van der Putten

Peggy van der Putten

Als systeem- en relatietherapeut heb ik me gespecialiseerd in vastgelopen relaties en gezinssituaties. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van volwassenen met autisme. Denk daarbij aan individuele therapie, relatietherapie en systeemtherapie. Door mijn jarenlange ervaring in de sggz ben ik er zeker van dat ik kan helpen in jouw probleemsituaties rond jou en/of je gezin. En nee, ik hanteer geen kant-en-klaar hulpverleningsmodel. Want niets is hetzelfde. Jij en jouw gezinssituatie zijn met niets en niemand anders te vergelijken. Daarom werk ik op maat en vraaggericht. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter we de gewenste aanpak kunnen afspreken. Daarbij hanteer ik vijf uitgangspunten: Praktisch, Transparant, Nuchter, ‘Hoe concreter des te beter’ en Humor!

Na mijn studie aan de Sociale Academie ben ik gaan werken bij de Bascule in Amsterdam (kinderpsychiatrie). Daar heb ik als groepsleidster in een klinische setting en in dagbehandelingsgroepen veel ervaring opgedaan in de therapie voor kinderen met autisme. Gaandeweg ben ik me steeds meer bezig gaan houden met systeemtherapie: werken en meedenken met de ouders van kinderen met gedrags- en ontwikkelingsstoornissen.

Na 15 jaar Bascule ben ik overgestapt naar Centrum Autisme in Leiden, waar ik 12 jaar gewerkt heb als gezinsbehandelaar en ouderbegeleidster. Sinds september 2017 heb ik mij als zzp’er aangesloten bij Nuhoff Psychotherapie, als systeemtherapeut. Vanaf 1 januari 2023 heb ik besloten mij met name te richten op volwassenen en de jeugd aan mijn collega’s over te laten.

Ik ben getrouwd en moeder van een volwassen zoon en een dochter.