Muriale Mingels

Muriale Mingels

Als orthopedagoog werk ik voornamelijk met kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun ouders. Ik heb grote affiniteit met de onderwerpen (seksueel) trauma, seksualiteit in brede zin, gedragsproblematiek, autisme spectrum stoornissen en adhd. Hierbij zet ik vaak de schrijftherapie WRITE junior en cognitieve gedragstherapie (CGT) in. Ook loop ik graag buiten een rondje met je of probeer ik op een andere manier bij jouw behoeften aan te sluiten.

Dankzij de opleiding tot kinder- en jeugdpsycholoog leer ik nieuwe behandelmethoden en verdiep ik mij in diverse probleemgebieden.

In de behandeling vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, waardoor je op een veilige manier kunt werken aan datgene waar je vanaf wilt. Ik help je graag te onderzoeken wat mogelijke oorzaken zijn voor je problemen, woorden te geven aan je gevoelens en toe te werken naar een positieve toekomst.

Voordat ik bij Nuhoff Psychotherapie begon, werkte ik 9 jaar bij Levvel in Amsterdam. Daar deed ik ervaring op in de gesloten jeugdzorg, op een woongroep voor jongeren en bij Qpido (gespecialiseerd in seksualiteit). Daarnaast maakte ik de spelinterventie ‘Ey schatje!’ voor jongeren om positieve communicatie over hun wensen en grenzen te bevorderen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten met vriendinnen (zoals surfen in Zandvoort, kickboksen, yoga, salsa), in huis te klussen of op pad te gaan met mijn man en zoontje.