Isa Wijk

Isa Wijk

Als gz-psycholoog bied ik diagnostiek en behandeling aan kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en hun gezinnen. Zo help ik je graag wanneer er bij jou of jullie kind sprake is van stemmingsklachten, concentratieproblemen of een sterke angst. Ook bij onder andere dwanghandelingen, trauma, selectief mutisme en ass (autisme) kan ik hulp bieden. Samen kijken we welke vorm van hulpverlening het beste past bij jou of jullie gezin. Daarbij staat jouw hulpvraag centraal. We stellen samen doelen op en gaan daar stap voor stap mee aan de slag. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een traumatische herinnering wilt verwerken, je zelfvertrouwen wilt vergroten of het gedrag van jullie kind beter wilt begrijpen en begeleiden. Samen richten we ons op jouw ontwikkeling en/of die van je gezin.

Ik maak gebruik van verschillende methodes waarin ik mij heb gespecialiseerd, zoals onder andere cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR. Altijd op maat aangepast op jouw behoeften en uitgaande van jouw mogelijkheden. Hierbij vind ik het belangrijk om in de behandeling een veilige setting te creëren waarin je je op je gemak kunt voelen.

Ik werk sinds 2003 jaar als psycholoog bij verschillende ggz-instellingen zoals de Bascule en De Praktijk. Sinds 2019 werk ik als freelance psycholoog, onder andere bij Nuhoff Psychotherapie.