Isa Wijk

Isa Wijk

Als GZ-psycholoog bied ik diagnostiek en behandeling aan kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun gezinnen.  Zo help ik je graag wanneer bijvoorbeeld stemmingsklachten, concentratieproblemen, nare herinneringen of een sterke angst jou of je kind in de weg zit. Ook bij onder andere dwanghandelingen en ASS (autisme) kan ik hulp bieden. Samen kijken we welke vorm van hulpverlening het beste bij jou of jullie gezin past, waarbij jouw hulpvraag centraal staat. We stellen samen doelen op en gaan daar stap voor stap mee aan de slag. Zo kan het zijn dat je meer zelfvertrouwen wil, makkelijker in slaap wil kunnen vallen of het gedrag van je kind beter wil kunnen begrijpen en begeleiden, noem het maar op. Samen richten we ons op jouw ontwikkeling en/of die van je gezin.

Ik maak gebruik van verschillende methodes waarin ik mij heb gespecialiseerd, zoals cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR. Altijd op maat aangepast op jouw behoeften en uitgaande van jouw mogelijkheden.

Hierbij vind ik het belangrijk om in de behandeling een veilige setting te creëren waarin je je op je gemak kunt voelen.

Ik werk nu ruim 14 jaar als psycholoog. Eerst vanuit de Bascule, daarna als vrijgevestigd psycholoog en de laatste 7 jaar bij ggz-instelling De Praktijk te Alkmaar. Vanaf februari 2019 werk ik vanuit Nuhoff-Psychotherapie.

Ik woon samen met mijn partner en twee jonge kinderen. In mijn vrije tijd trek ik er het liefst met de familie op uit, de natuur in.