Rob Oling

Rob Oling

Kinder- & Jeugdpsycholoog NIP

Rob Oling

Als psycholoog werk ik met kinderen, jongeren en (jong-)volwassenen en doe dit graag met een beetje humor. Mijn doel is om je weer zo snel en effectief mogelijk op de been te krijgen en ook te houden. Dit betekent dat we op basis van wetenschappelijk onderbouwde methodes samen aan de slag gaan. Altijd met ruimte voor maatwerk, creativiteit en flexibiliteit.

Na mijn studie ‘Klinische Psychologie’ aan de VU Amsterdam en enige tijd later de studie ‘Kinder- en Jeugdpsychologie” aan dezelfde universiteit, ben ik jaren lang in meerdere settingen werkzaam geweest. Variërend van onderzoeksdiagnostiek bij Triversum, tot diagnostiek en behandeling in een kleine privé praktijk in Amsterdam. Van Mobiel Medisch Chauffeur tot Gedragswetenschapper bij Bureau Jeugdzorg. Binnen deze settingen ben ik met allerhande type mensen in aanraking gekomen in veel verschillende situaties. Van acute crisisbeoordeling tot uitgebreid persoonlijkheidsonderzoek. Van beleidsontwikkelingen tot (kinder-)reanimatie. Bij mijn vervolg opleiding tot Kinder- Jeugdpsycholoog NIP heb ik mij vooral gericht op Cognitief Gedragstherapeutische behandelingen, autisme, angst, trauma en mishandeling / misbruik gerelateerde problemen.

Ik werk vrijgevestigd in mijn eigen praktijk (https://www.maakhetbespreekbaar.nl/) en freelance voor Nuhoff-Psychotherapie.

Al deze ervaringen maken dat ik van veel markten thuis ben, uitdagingen niet uit de weg ga en laagdrempelig kan aansluiten bij allerhande vragen en leeftijdsgroepen. Omdat ik thuis drie kinderen in de basisschool leeftijd heb rondlopen, kan ik ook vanuit dit perspectief aansluiten bij kinderen, ouders en hun dagelijkse zorgen en bezigheden.”