Peggy van der Putten

Peggy van der Putten

Systeemtherapeut

Peggy van der Putten

Als systeem- en relatietherapeut heb ik me gespecialiseerd in vastgelopen relaties en gezinssituaties. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van autisme. Ik werk vanuit de praktijk, maar de behandeling kan ook bij u thuis plaatsvinden. Dat is effectief en het resultaat is direct zichtbaar.

Door mijn jarenlange ervaring in de GGZ ben ik er zeker van dat ik kan helpen in uw probleemsituaties rond uw kind en/of gezin. En nee, ik hanteer geen kant en klaar hulpverleningsmodel. Want niets is hetzelfde. Uw kind, uw gezinssituatie is met niemand en met niets anders te vergelijken. Daarom werk ik op maat en vraaggericht. Hoe meer vragen u heeft, hoe beter we de gewenste aanpak kunnen afspreken. En daarbij hanteer ik 5 uitgangspunten: Praktisch, Transparant, Nuchter, “hoe Concreter des te beter” en daarnaast Humor!

Na mijn studie aan de Sociale Academie ben ik gaan werken bij de Bascule in Amsterdam (kinderpsychiatrie). Daar heb ik als groepsleidster in een klinische en dagbehandelingsgroep veel ervaring opgedaan in de therapie voor kinderen met autisme (ASS). Gaandeweg ben ik me steeds meer bezig gaan houden met gezinsbehandeling: werken en meedenken met de ouders van kinderen met gedrags- en ontwikkelingsstoornissen. 

 Na 15 jaar Bascule ben ik overgestapt naar het Centrum Autisme in Leiden, waar ik 12 jaar gewerkt heb als Gezinsbehandelaar en wederom als Ouderbegeleidster. Sinds September 2017 werk ik vrijgevestigd in mijn eigen praktijk (https://peggyvanderputten.wixsite.com/) en freelance voor Nuhoff-Psychotherapie.

Ik ben getrouwd en moeder van een zoon en een dochter in de puberleeftijd.