Julie Stoter

Julie Stoter

GZ-psycholoog

Julie Stoter

Als GZ-psycholoog heb ik ervaring met diagnostiek en behandeling van jong volwassenen en volwassenen en behandel ik een breed scala aan problematiek en klachten. Hierbij valt te denken aan angst-, dwang,- en stemmingsproblematiek, psychotrauma, maar ook klachten als wanen en hallucinaties.

Ik vind het belangrijk een goed contact met mijn cliënten op te bouwen, waarbij onderling vertrouwen, transparantie, eerlijkheid en vooral ook humor voor mij belangrijke factoren zijn. Ik vind het hierbij prettig in samenspraak duidelijke doelen op te stellen zodat steeds helder is en blijft wat we in de therapie aan het doen zijn. Hierbij kan ik gebruik maken van verschillende technieken, zoals Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Oplossingsgerichte Therapie of Schematherapie, net wat het best passend is bij de situatie.

Als psycholoog en GZ-psycholoog werk ik nu ruim 10 jaar bij verschillende GGZ-instellingen en ben ik momenteel nog parttime werkzaam bij PsyQ in Zaandam. Daarnaast vind ik het leuk en belangrijk me te blijven ontwikkelen en volg ik in mijn vrije tijd verschillende bijscholingscursussen.

Samen met mijn man heb ik twee zoons. In mijn vrije tijd hou ik van sporten in de buitenlucht en geniet ik van een goed boek of een festival.